donderdag, juni 13, 2024

Over ons


Over Juf Marjan:

Sinds ik in 2016 begonnen ben met mijn blog is er al heel veel veranderd. Ik begon met boekreviews en artikelen over lezen. Inmiddels is mijn blog heel breed geworden en schrijf ik over van alles en nog wat over onderwijs.

Mijn naam is Marjan, ik ben 52 jaar. Getrouwd met Erik en samen hebben we een zoon van 24 jaar.

Ik sta al ruim vijfentwintig jaar voor de klas en doe dit met veel plezier. Op dit moment geef ik les aan groep 5/6, maar heb ook jaren groep 7 en 8 gedaan.

Tijdens deze jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op het lezen en leesonderwijs. Ik heb een cursus leescoördinator gevolgd en voor mijzelf er een speerpunt van gemaakt om kinderen enthousiast te maken en te houden om te lezen. De liefde voor het (kinder)boek vind ik erg belangrijk. Veel lezen en voorlezen hoort daarbij.

Waarom mijn blog

Ik schrijf artikelen over van alles wat met het onderwijs te maken heeft. Ik schrijf ook regelmatig gastblogs op andere sites. Schrijf recensies van de nieuwste boeken, van prentenboeken tot Young Adult en gelukkig krijg ik regelmatig recensie-exemplaren van uitgevers.

Mijn artikelen baseer ik op studies en eigen ervaringen. Ook haal ik veel informatie van Pinterest. Hier kun je zeker op Engelstalige blogs heel veel informatie vinden. Ik gebruik die informatie in combinatie met mijn eigen onderwijspraktijk.

Heb je een idee voor een onderwerp op mijn blog, wil je een gastblog schrijven of heb je een ander idee, dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik sta altijd open voor samenwerking.

Over Erik:

Ik ben dus Erik. Man van Juf Marjan en ook 52 jaar.
Ik onderhoud de technische kant van deze website en nog wat andere sites, zorg voor de review materialen, foto’s, en achtergrondwerkjes.
Bovendien ben ik voor het grootste gedeelte de creatieve uitvoerder van het meeste materiaal dat je kunt downloaden op deze site.
Daarom kun je onder Downloads heel veel leuke dingen vinden die je gratis mag gebruiken in je klas.
Mocht u een idee hebben wat u graag wilt hebben gemaakt neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken wat er mogelijk is.

De statistieken van wiki.vanjufmarjan.nl?

Voor de statistieken van deze website verwijzen we naar www.nopdreamers.nl.
Dit is het mediabedrijf die verantwoordelijk is voor de uitrol van deze website.